Nyheter

Tips för härliga matstunder i höstrusket

16 september, 2020

Hösten är en fantastisk årstid för matälskare med otroligt många fina råvaror i säsong. Njut av höstens mat med bär, svamp, rotfrukter, skaldjur, vilt, lamm och ljuvliga svenska äpplen. Låt dig inspireras av våra bästa recept!

10 måsten i sommarapoteket

3 juli, 2020

Myggbett, solsveda och små sår hör sommaren till men är du väl förberedd kan besvären lindras snabbt. Vi hjälper dig med tips så att du står rustad för sommaren!

Fira din favoritmamma!

25 maj, 2020

Snart är det mors dag, men den här våren kan det kännas svårt att veta hur man ska fira. Då kommer grundaren av den svenska varianten på Mors dag, författaren Cecilia Båth-Holmberg, 100-åriga uppvaktningsguide väl till hands. Och kom ihåg, du får fira vilken favoritmamma du vill, kanske rentav dig själv.

Vaccinova är på plats i Ekholmen Centrum

7 maj, 2020

Varje fredag klockan 15-18 är Vaccinova på plats hos oss och erbjuder vaccinationer för TBE, Stelkkramp, Difteri,Kikhosta, Hepatit A + B. Du hittar deras tält vid Restaurang Venezia.

Kampanj hos Lindex

7 maj, 2020

Just nu får du 3 för 2 på alla bh och trosor på Lindex. Erbjudandet gäller till och med måndag 20 maj.

Corona - så agerar Ekholmen centrum

26 mars, 2020

Bästa kunder, Coronaviruset påverkar oss alla och gör att vardagen just nu ser lite annorlunda ut än vanligt. Vi behöver hjälpas åt att minska risken för smittspridning.

Ett gott klimatmål

16 mars, 2020

Vi är många som tänker på klimatet och är medvetna om att vi kanske behöver göra fler hållbara val i vardagen. Men det kan vara svårt att veta vad man ska börja med. En ganska enkel – och god sak vi kan göra, är att äta mer klimatsmart.

Ett mysigt sparande

3 februari, 2020

Så här i början av året är vi många som har det lite skralt i plånboken. Vi har firat massor och det har en förmåga att kosta, även om vi drar ner på klappar eller om vi kör knytis. Men att spara pengar eller att dra ner på utgifter behöver inte vara tråkigt – det kan faktiskt vara ganska mysigt. Vi har satt ihop fem tips som är både enkla och härliga.

Återhämtning en bra start på nya året

Nu är det dags för återhämtning!

21 januari, 2020

Januari – nu ska vi börja träna och äta nyttigt! Nytt år, nya vanor, ja till och med ett helt nytt sunt liv väntar. Visst är det så här det brukar låta? Dock är det en sak som börjar förändras, och som experterna tror kommer öka i en allt större utsträckning. Hälsa handlar nämligen inte längre bara om mat och motion, nu tänker vi på helheten.

Gott nytt matår!

7 januari, 2020

Vi är inne på ett nytt år, ja ett nytt årtionde till och med. Bakom oss lämnar vi grönkålschips, poké bowls, hamburgerpressar och pulled pork. Nu vill vi äta närproducerad mat. Kanske till och med börja odla det vi kan själva, oavsett om vi har trädgård, balkong eller fönsterbrädor.