Nyheter

Amerikansk helkväll

2 november, 2020

Det är mycket prat om det stora landet over there nu för tiden, ja USA alltså. Och det får oss utsökt att börja tänka på mat, Hollywood, marshmallows och musik. Så vi tänkte så här: Varför inte ha en amerikansk uppesittarkväll i novemberrusket med massor av god mat och bra film?

Bus eller grönsaker?

30 oktober, 2020

Först och främst, håll den här texten långt ifrån barnen. För Halloween handlar ofta lika mycket om utklädning och pumpor, som om godis. Men här kommer lite rysliga tips på nyttiga läskigheter.

Grön, gul eller röd – Vilket alternativ ska vi välja?

27 oktober, 2020

I de senaste årens undersökningar kring mattrender har vi kunnat se att eko, närproducerat och vego blir allt viktigare för oss. Men det kan ändå vara klurigt att veta vad vi ska äta ofta och vad vi bara ska äta ibland? Som tur är har WWF släppt den sprillans nya Vegoguiden – och den hjälper oss med precis det.

Oktober är en rosa månad

8 oktober, 2020

Nu är årets Rosa Bandet-kampanj igång. Varje år brukar engagemanget vara stort hos privatpersoner, företag och föreningar som vill vara med och bidra till den stora insamlingen

Fira kanelbullens dag

2 oktober, 2020

På söndag är det Kanelbullens dag. En relativt ny högtidsdag för oss svenskar men som firas av de flesta i landet. Njut av en nybakad, kaneldoftande snurra från ditt lokala bageri eller baka din alldeles egna plåt.

Tips för härliga matstunder i höstrusket

16 september, 2020

Hösten är en fantastisk årstid för matälskare med otroligt många fina råvaror i säsong. Njut av höstens mat med bär, svamp, rotfrukter, skaldjur, vilt, lamm och ljuvliga svenska äpplen. Låt dig inspireras av våra bästa recept!

10 måsten i sommarapoteket

3 juli, 2020

Myggbett, solsveda och små sår hör sommaren till men är du väl förberedd kan besvären lindras snabbt. Vi hjälper dig med tips så att du står rustad för sommaren!

Fira din favoritmamma!

25 maj, 2020

Snart är det mors dag, men den här våren kan det kännas svårt att veta hur man ska fira. Då kommer grundaren av den svenska varianten på Mors dag, författaren Cecilia Båth-Holmberg, 100-åriga uppvaktningsguide väl till hands. Och kom ihåg, du får fira vilken favoritmamma du vill, kanske rentav dig själv.

Vaccinova är på plats i Ekholmen Centrum

7 maj, 2020

Varje fredag klockan 15-18 är Vaccinova på plats hos oss och erbjuder vaccinationer för TBE, Stelkkramp, Difteri,Kikhosta, Hepatit A + B. Du hittar deras tält vid Restaurang Venezia.

Kampanj hos Lindex

7 maj, 2020

Just nu får du 3 för 2 på alla bh och trosor på Lindex. Erbjudandet gäller till och med måndag 20 maj.

Corona - så agerar Ekholmen centrum

26 mars, 2020

Bästa kunder, Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du besöker Ekholmen Centrum därför vill vi påminna om några saker så att alla kan känna sig trygga och du enklare kan planera ditt besök.