Nyheter

Nu inför vi betallösning på vår WC

26 februari, 2021

Efter att vi under en längre tid haft stora problem med skadegörelse på våra toaletter i centrum har vi beslutat att börja ta betalt för att använda dem. Då skadegörelsen både har kostat mycket pengar för sanering och vi har inte kunnat erbjuda en fräsch och trygg WC till våra besökare som vi önskar, anser vi att detta är en åtgärd vi behöver ta.

Så enkelt gör du en hushållsbudget

22 februari, 2021

Med hjälp av en hushållsbudget kan du skära ner på onödiga utgifter så att du använder dina pengar lite smartare. Här kommer några enkla tips på hur du kommer igång.

Dags för återhämtning!

9 februari, 2021

Nu ska vi börja träna och äta nyttigt! Nya vanor, ja till och med ett helt nytt sunt liv väntar. Visst är det så här det brukar låta? Dock är det en sak som börjar förändras, och som experterna tror kommer öka i en allt större utsträckning. Hälsa handlar nämligen inte längre bara om mat och motion, nu tänker vi på helheten.

Nu uppdaterar vi grillmaten

15 januari, 2021

Har du börjat tröttna på korv med bröd? Under det senaste året har vi träffats mycket ute och korvgrillen har gått varm hos de flesta. Men det finns mer mat att laga utomhus. Vi bjuder på fem goda tips.