Nyheter

Halloween – mys & godis!

25 oktober, 2021

Pumpalyktor och utklädda barn som knackar dörr för att be om godis är klassiskt för Halloween. Men nu inför vi mys i stället för bus!

Rosa bandet

6 oktober, 2021

Köp årets rosa band hos oss på ICA! I år designar Selam Fessahaye Cancerfondens rosa band och armband, som säljs under Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj i oktober för att samla in pengar till cancerforskning. Selam är en prisvinnande stylist, kostymör och modeskapare som stylat några av Sveriges främsta artister och jobbat med de största märkena i världen. ”Varje band är unikt, precis som vi alla människor har vår egen berättelse och vårt eget avtryck.” Köp ditt unika rosa band redan idag! #taenrosamånad

Lyckoboosta dig själv i höst!

15 september, 2021

Vardagen gör sig påmind med sina rutiner och måsten, men med enkla små knep kan du lura bort tristessen genom att hitta njutningen i denna vackra årstid. Så här gör du för att lyckoboosta dig själv i höst!

Låt hemestern bli den bästa semestern!

24 juni, 2021

Det bästa med hemester är att du får upp ögonen för alla semesterpärlor i din närhet. För Sverige är ju fantastiskt på sommaren, med sol och bad, vackra naturupplevelser och spännande historiska platser. Här kommer några tips på saker som du kan hitta på utan att behöva resa långt, men ändå få fina upplevelser.

Nu ska mor firas – med en VIP-picknick!

26 maj, 2021

Våren spirar för fullt och det är hög tid att planera hur du vill fira Mors dag. Och vad kan vara mysigare och lämpligare under en pågående pandemi, nu när vaccinationerna kommit igång, än att fira mor på en picknick ute i vårgrönskan? Med lite smarta knep kan du se till att det blir ett firande utöver det vanliga – så här skapar du en VIP-picknick!

Odlingssäsongen är här

4 maj, 2021

Värmen börjar äntligen komma. Och vad passar bättre då än att prata om odling?! Gröna fingrar, ovana fingrar? Stor trädgård, pallkrage eller balkong? Det spelar inte så stor roll, odla kan man göra oavsett utrymme eller vana.

Nu är det vår

26 mars, 2021

– för nu kommer påsken! Nu får vi väl ändå säga att det är vår på riktigt? Ja för nu är det dags för påsk. Det är en av våra mest uppskattade högtider, i alla fall om vi lyssnar på vänner och läser inlägg på de stora bloggarna. Påsken är längre än de andra högtidsdagarna och handlar mest om att äta gott och hitta på roliga saker tillsammans. Men vad ska vi äta i år och var ska vi äta det? Och finns det mer att göra än att leta efter ägg?

Handla lokalt och ta hand om varandra

8 mars, 2021

Under rådande pandemi och med nya restriktioner kan det kännas svårt att stötta din lokala handel. För oss är det viktigt att du ska kunna fortsätta besöka din favoritbutik eller äta mat från någon av restaurangerna. Och de värdesätter all stöttning de kan få just nu. Vi vill att du ska veta att vi på Ekholmen Centrum arbetar aktivt med våra miljöer och butiker så att du ska kunna besöka oss på ett tryggt och säkert sätt.

Nu inför vi betallösning på vår WC

26 februari, 2021

Efter att vi under en längre tid haft stora problem med skadegörelse på våra toaletter i centrum har vi beslutat att börja ta betalt för att använda dem. Då skadegörelsen både har kostat mycket pengar för sanering och vi har inte kunnat erbjuda en fräsch och trygg WC till våra besökare som vi önskar, anser vi att detta är en åtgärd vi behöver ta.

Så enkelt gör du en hushållsbudget

22 februari, 2021

Med hjälp av en hushållsbudget kan du skära ner på onödiga utgifter så att du använder dina pengar lite smartare. Här kommer några enkla tips på hur du kommer igång.

Dags för återhämtning!

9 februari, 2021

Nu ska vi börja träna och äta nyttigt! Nya vanor, ja till och med ett helt nytt sunt liv väntar. Visst är det så här det brukar låta? Dock är det en sak som börjar förändras, och som experterna tror kommer öka i en allt större utsträckning. Hälsa handlar nämligen inte längre bara om mat och motion, nu tänker vi på helheten.

Nu uppdaterar vi grillmaten

15 januari, 2021

Har du börjat tröttna på korv med bröd? Under det senaste året har vi träffats mycket ute och korvgrillen har gått varm hos de flesta. Men det finns mer mat att laga utomhus. Vi bjuder på fem goda tips.