Nyheter

Corona - så agerar Ekholmen centrum

26 mars, 2020

Bästa kunder, Coronaviruset påverkar oss alla och gör att vardagen just nu ser lite annorlunda ut än vanligt. Vi behöver hjälpas åt att minska risken för smittspridning.

Ett gott klimatmål

16 mars, 2020

Vi är många som tänker på klimatet och är medvetna om att vi kanske behöver göra fler hållbara val i vardagen. Men det kan vara svårt att veta vad man ska börja med. En ganska enkel – och god sak vi kan göra, är att äta mer klimatsmart.

Ett mysigt sparande

3 februari, 2020

Så här i början av året är vi många som har det lite skralt i plånboken. Vi har firat massor och det har en förmåga att kosta, även om vi drar ner på klappar eller om vi kör knytis. Men att spara pengar eller att dra ner på utgifter behöver inte vara tråkigt – det kan faktiskt vara ganska mysigt. Vi har satt ihop fem tips som är både enkla och härliga.

Återhämtning en bra start på nya året

Nu är det dags för återhämtning!

21 januari, 2020

Januari – nu ska vi börja träna och äta nyttigt! Nytt år, nya vanor, ja till och med ett helt nytt sunt liv väntar. Visst är det så här det brukar låta? Dock är det en sak som börjar förändras, och som experterna tror kommer öka i en allt större utsträckning. Hälsa handlar nämligen inte längre bara om mat och motion, nu tänker vi på helheten.

Gott nytt matår!

7 januari, 2020

Vi är inne på ett nytt år, ja ett nytt årtionde till och med. Bakom oss lämnar vi grönkålschips, poké bowls, hamburgerpressar och pulled pork. Nu vill vi äta närproducerad mat. Kanske till och med börja odla det vi kan själva, oavsett om vi har trädgård, balkong eller fönsterbrädor.