Nyheter

Fotbollsfest

Skapa din egen fotbollsfest

13 juni, 2019

Oavsett om du älskar fotboll eller inte så är det lätt att dras med när Sveriges landslag spelar. Nu är det perfekt läge att bjuda in dina nära och kära, kompisgänget eller grannarna till ett härligt soffhäng. Varför inte gå all in och erbjuda gästerna ansiktsmålning?

Hur går det med bänkarna i Ekholmen centrum?

10 juni, 2019

Snart kan du njuta av nya fina sittbänkar och växtplanteringar. Efter en analysperiod med intervjuer, flödesutvärdering och tekniska undersökningar har vi tagit fram nya förslag och hittat vad vi hoppas är bra och trevliga¬ lösningar som ska göra vårt centrum härligt.

Ekholmsdagen 2019

Välkommen på Ekholmsdagen 15 juni

10 juni, 2019

Den 15 juni är det åter igen Ekholmsdagen – en dag fylld med roliga aktiviteter för stora som små! Varför inte utmana en kompis i sumobrottning, eller bli tiger för en dag hos våra ansiktsmålare? Eller för alla med pigga ben, besök Kentys Playzon eller låna en bräda vid skate parken.

Bjud mamma på brunch eller trerätters

23 maj, 2019

Vem blir inte glad för en härlig brunch eller middag som någon annan lagat med extra mycket kärlek? Här får du några goda tips som vi tror alla mammor gillar.

Påskpyssel

Påskaktiviteter för alla kreativa

21 maj, 2019

Påsken är en höjdarhelg för alla kreativa barn och vuxna som gillar att skapa. Att färga ägg, så en minigräsmatta och rita påskbrev är några exempel på påskaktiviteter.

Allt för en spännande och god påsk

21 maj, 2019

I Norge är det många som tar lite extra ledigt och åker till sina hytter för att fira påsk. Med åren har det blivit tradition att läsa deckare under ledigheten. Fenomenet kallas för ”påskekrim”.

Bli klimatsmart – våra fem bästa tips

21 maj, 2019

Vi vill alla bli mera klimatsmarta, men i vår stressiga vardag när allt rullar på fort, kan det vara svårt att få in nya rutiner. Därför får du här våra fem bästa tips på hur du kan gå från stressad vardagspusslare till cool klimathjälte!