Nyheter

Halloween

Bus eller godis?

17 oktober, 2019

Eller kanske båda två? Halloween är en högtid full av lek och godheter. Spöken, monster och en och annan Spiderman kan du snart stöta på utanför dörren. För att minska risken för bus kommer här tre godheter att bjuda på när gasten kommer och knackar på.

Rosa Bandet ICA Cancerfonden

Rosa Bandet engagerar hela Sverige

3 oktober, 2019

Nu drar årets Rosa Bandet-kampanj igång. Varje år brukar engagemanget vara stort hos privatpersoner, företag och föreningar som vill vara med och bidra till den stora insamlingen.

Doften av nybakade bullar!

30 september, 2019

Fredagen den fjärde oktober är det Kanelbullens dag. Och det är inte så konstigt att den har fått en alldeles egen dag. I Sverige älskar vi nämligen att fika, både hembakt och hemköpt.

Hållbar höstmat 2019

Hållbara tips för lunch, middag och plånboken

19 augusti, 2019

Att ändra sina matvanor och göra mer hållbara val kan kännas som en klurig och kostsam historia. Men det går att göra förändringar som gör både dig och plånboken glad. Till exempel genom att ha en storkoks-fest med dina vänner eller att fota ditt kylskåp. Här är några roliga och enkla tips som hjälper dig att äta mer hållbart.

Hållbar höst

En hållbar höst

12 augusti, 2019

Efter sommarens välbehövliga paus har de flesta av oss energi för att hitta nya rutiner och tänka nytt. Då är det bra att tänka på hur vi kan göra mer hållbara val i vardagen. Vi har satt ihop några hållbara tips som är både roliga, enkla och som vem som helst kan göra.

Sommarbio Ekholmens bibliotek

Sommarbio på Ekholmens bibliotek

24 juni, 2019

I juni och juli visas två filmer för barn på biblioteket i Ekholmen. Gratisbiljetter kan hämtas hos biblioteket, men passa på, det finns bara i ett begränsat antal.

Fotbollsfest

Skapa din egen fotbollsfest

13 juni, 2019

Oavsett om du älskar fotboll eller inte så är det lätt att dras med när Sveriges landslag spelar. Nu är det perfekt läge att bjuda in dina nära och kära, kompisgänget eller grannarna till ett härligt soffhäng. Varför inte gå all in och erbjuda gästerna ansiktsmålning?

Hur går det med bänkarna i Ekholmen centrum?

10 juni, 2019

Snart kan du njuta av nya fina sittbänkar och växtplanteringar. Efter en analysperiod med intervjuer, flödesutvärdering och tekniska undersökningar har vi tagit fram nya förslag och hittat vad vi hoppas är bra och trevliga¬ lösningar som ska göra vårt centrum härligt.

Ekholmsdagen 2019

Bilder från Ekholmsdagen 15 juni

10 juni, 2019

Den 15 juni var det åter igen Ekholmsdagen – en dag fylld med roliga aktiviteter för stora som små! Barn utkämpade sumobrottning, eller blev tiger för en dag hos våra ansiktsmålare. Lokala företag ställde ut sina varor och hos fritidsgården och Kenty fanns roliga aktiviteter för alla med pigga ben. Tack för besöket, här finns bilder från dagen.

Bjud mamma på brunch eller trerätters

23 maj, 2019

Vem blir inte glad för en härlig brunch eller middag som någon annan lagat med extra mycket kärlek? Här får du några goda tips som vi tror alla mammor gillar.