Nyheter

Från frö till frukost

20 april, 2022

Att äta mer grönt får oss att må bättre och ett bra sätt att få i sig mer grönsaker är att själv odla dem. Nu när våren är här är det helt rätt tid att komma i gång! Förutom att det är härligt att påta i jorden, är det bra för både din ekonomi och för miljön. Sen är det faktiskt så att egenodlat alltid smakar bäst!

Lyckoboosta dig själv i höst!

15 november, 2021

Vardagen gör sig påmind med sina rutiner och måsten, men med enkla små knep kan du lura bort tristessen genom att hitta njutningen i denna vackra årstid. Så här gör du för att lyckoboosta dig själv i höst!

Vi inför betallösning på vår WC

26 september, 2021

Efter att vi under en längre tid haft stora problem med skadegörelse på våra toaletter i centrum har vi beslutat att börja ta betalt för att använda dem. Då skadegörelsen både har kostat mycket pengar för sanering och vi har inte kunnat erbjuda en fräsch och trygg WC till våra besökare som vi önskar, anser vi att detta är en åtgärd vi behöver ta.

Så enkelt gör du en hushållsbudget

22 januari, 2021

Med hjälp av en hushållsbudget kan du skära ner på onödiga utgifter så att du använder dina pengar lite smartare. Här kommer några enkla tips på hur du kommer igång.

Dags för återhämtning!

9 juni, 2021

Nu ska vi börja träna och äta nyttigt! Nya vanor, ja till och med ett helt nytt sunt liv väntar. Visst är det så här det brukar låta? Dock är det en sak som börjar förändras, och som experterna tror kommer öka i en allt större utsträckning. Hälsa handlar nämligen inte längre bara om mat och motion, nu tänker vi på helheten.

Corona - så agerar Ekholmen centrum

26 mars, 2020

Bästa kunder, Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du besöker Ekholmen Centrum därför vill vi påminna om några saker så att alla kan känna sig trygga och du enklare kan planera ditt besök.

Skafferiet utanför dörren

Skafferiet utanför dörren

25 oktober, 2019

Varje årstid har sina höjdpunkter. Något som hösten bjuder på är sitt färgglada skafferi, för nu är både skog och butiker fyllda av färgglada, svenska godbitar. Bjud hem kompisarna på en välsmakande gryta eller ta med familjen på en härlig utflykt i skogen. Här kommer fem smakrika tips som är i säsong nu.

Bli klimatsmart – våra fem bästa tips

21 maj, 2019

Vi vill alla bli mera klimatsmarta, men i vår stressiga vardag när allt rullar på fort, kan det vara svårt att få in nya rutiner. Därför får du här våra fem bästa tips på hur du kan gå från stressad vardagspusslare till cool klimathjälte!