Nyheter

Hur laddar du batterierna i höst?

5 september, 2022

Hösten är på intåg med fantastiska färger i naturen och hög, syrerik luft. Men hösten innebär också att vi lämnar semesterledigheten bakom oss och går in i en vardag igen. Därför kommer här några tips på hur du håller dig motiverad, glad och frisk i höst!

Överraskande gott på grillen!

22 juni, 2022

Grillar du ofta samma saker och är sugen på att prova något nytt? Här kommer några av våra bästa tips för nya smakupplevelser under sommarens grillkvällar.

Från frö till frukost

20 april, 2022

Att äta mer grönt får oss att må bättre och ett bra sätt att få i sig mer grönsaker är att själv odla dem. Nu när våren är här är det helt rätt tid att komma i gång! Förutom att det är härligt att påta i jorden, är det bra för både din ekonomi och för miljön. Sen är det faktiskt så att egenodlat alltid smakar bäst!

Vi inför betallösning på vår WC

26 oktober, 2021

Efter att vi under en längre tid haft stora problem med skadegörelse på våra toaletter i centrum har vi beslutat att börja ta betalt för att använda dem. Då skadegörelsen både har kostat mycket pengar för sanering och vi har inte kunnat erbjuda en fräsch och trygg WC till våra besökare som vi önskar, anser vi att detta är en åtgärd vi behöver ta.

Corona - så agerar Ekholmen centrum

26 mars, 2020

Bästa kunder, Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du besöker Ekholmen Centrum därför vill vi påminna om några saker så att alla kan känna sig trygga och du enklare kan planera ditt besök.