Nu inför vi betallösning på vår WC

26 februari, 2021

Efter att vi under en längre tid haft stora problem med skadegörelse på våra toaletter i centrum har vi beslutat att börja ta betalt för att använda dem. Då skadegörelsen både har kostat mycket pengar för sanering och vi har inte kunnat erbjuda en fräsch och trygg WC till våra besökare som vi önskar, anser vi att detta är en åtgärd vi behöver ta.

Bästa kunder,

Vi har under en längre tid haft stora problem med skadegörelse på våra toaletter i centrum. Detta har både kostat mycket pengar för sanering och vi har inte kunnat erbjuda en fräsch och trygg WC till våra besökare som vi önskar.
För att kunna behålla våra toaletter och hålla dem fräscha och i ett bra skick har vi beslutat att den åtgärd vi behöver ta är att börja ta betalt för att använda vårt WC utrymme. Detta kommer börja gälla från den 3/3 och då kommer ni mötas av en uppfräschning av ytorna. Ett besök kommer kosta 10 kr där vi skänker en del av pengarna till välgörande ändamål.

Vi håller just nu på att fräscha upp och uppdatera vårat WC utrymme vilket gör att vi behöver hålla toaletterna stängda några dagar från den 1 mars.

Tack för er förståelse!