En god jul

7 december, 2020

Nu är det snart jul och de mysiga förberedelserna är i gång. Men i år är det viktigt att vi tar hand om oss själva och visar hänsyn till varandra. Så att alla får fira jul friska.

Nu börjar julhelgen komma närmre och närmre. Adventsstjärnor syns i nästan alla fönster och julbaket har börjat så smått. De klassiska julsångerna spelas titt som tätt och vi förbereder för lucia. Det är något varmt, snällt och mysigt i luften vid den här tiden på året. I år är det dock en lite annorlunda jul. Vi kanske inte kan vara tillsammans med alla dem som vi brukar träffa och vi får fira på nya sätt. Men i oroliga tider är det viktigt att bevara den mysiga och vänliga stämningen. Och det kan vi hjälpas åt med.

När du besöker oss ska du veta att vi följer alla riktlinjer så att du kan göra alla julförberedelser på ett tryggt och säkert sätt. Var noga med att hålla avstånd och visa hänsyn till andra besökare. Om det möjligt är det bra att besöka våra butiker de tider när det är mindre folk. Och ta hjälp med handlingen om du känner av förkylningssymptom.

Vi på Ekholmen Centrum önskar dig en riktigt god jul!